ציפורים סוס נדנדה נדנדה

מסעדה צמחונית

מסעדה צמחונית - קדושת פירות שביעית

במסעדה צמחונית שבה אתה השף, הלקוח בוחר פרי או ירק מהתפריט ואתה מכין לו את מנת השף לבחירתך. מכיוון שזו שנת שמיטה והפירות קדושים בקדושת שביעית, מותר לך להכין רק מנות הנעשות באופן השימוש המקובל בפירות.

עליך לקחת את הפרי שבחר הלקוח ולגרור אותו לאחד מכלי המטבח. אם בחרת בפעולה מותרת - הכנת מנה וצברת נקודות. אם בחרת בפעולה אסורה - הפסדת ניקוד. עליך למהר ולהכין את ההזמנות כדי שהלקוחות יהיו מרוצים - אם מצטברות לך יותר משלוש הזמנות בהמתנה זו פסילה.

מהו שימוש מקובל לפרי? בכל דרך בישול או אכילה שרגילים לעשות עם הפרי!  

לדוגמא: תפוח ניתן לאפות בעוגה, לבשל לריבה או לסחוט למיץ אך לא נהוג להחמיץ אותו. אבוקדו לא מבשלים לא אופים ולא סוחטים אבל ניתן לרסק אותו למחית או להגיש בסלט.

אתר הילדים אינו מותאם לצפייה מהסלולרי! השתמש במחשב נייד או שולחני